Memorijalni malonogometni turnir Josip Jović 2015.

Photo PU_KA/PU_info/2015/Turnir_Josip_Jovic/naslovnica.jpg

Memorijalni malonogometni turnir Josip Jović održava se i 19. godinu zaredom, kao znak sjećanja na prvog poginulog policijskog službenika branitelja u Domovinskom ratu. Natjecanje je podijeljeno na policijski i braniteljski dio turnira, a odvijat će se kroz kvalifikacijske i završni turnir. Prva skupina kvalifikacijskog dijela snage će odmjeriti u Slavonskom Brodu 1. lipnja, a druga skupina u Karlovcu 2. lipnja 2015. godine. Sedam najboljih momčadi policijskih uprava te momčad prošlogodišnjeg pobjednika koja se izravno plasirala na završni turnir borit će se u kolovozu na završnom turniru u Aržanu, inače rodnom mjestu Josipa Jovića. Memorijalni malonogometni turnir „Josip Jović 2015.“ zatvorenog je tipa, što znači da u policijskom dijelu mogu sudjelovati samo pozvane momčadi policijskih uprava i MUP-a. Timovi su sastavljeni od policijskih službenika zaposlenih u toj ustrojstvenoj jedinici dok će momčad MUP-a biti sastavljena i od djelatnika PU zagrebačke. U svakoj momčadi dopušten je i nastup jednog državnog službenika ili namještenika iz iste policijske uprave.  

Foto: MUP

Memorijalni malonogometni turnir Josip Jović održava se i 19. godinu zaredom, kao znak sjećanja na prvog poginulog policijskog službenika branitelja u Domovinskom ratu. Natjecanje je podijeljeno na policijski i braniteljski dio turnira, a odvijat će se kroz kvalifikacijske i završni turnir.

Prva skupina kvalifikacijskog dijela snage će odmjeriti u Slavonskom Brodu 1. lipnja, a druga skupina u Karlovcu 2. lipnja 2015. godine.

Sedam najboljih momčadi policijskih uprava te momčad prošlogodišnjeg pobjednika koja se izravno plasirala na završni turnir borit će se u kolovozu na završnom turniru u Aržanu, inače rodnom mjestu Josipa Jovića.

Memorijalni malonogometni turnir „Josip Jović 2015.“ zatvorenog je tipa, što znači da u policijskom dijelu mogu sudjelovati samo pozvane momčadi policijskih uprava i MUP-a. Timovi su sastavljeni od policijskih službenika zaposlenih u toj ustrojstvenoj jedinici dok će momčad MUP-a biti sastavljena i od djelatnika PU zagrebačke. U svakoj momčadi dopušten je i nastup jednog državnog službenika ili namještenika iz iste policijske uprave.

Policijski dio turnira odigravat će se u dvije skupine. Prvu skupinu sačinjavaju momčadi PU bjelovarsko-bilogorske, koprivničko-križevačke, sisačko-moslavačke, virovitičko-podravske, požeško-slavonske, brodsko-posavske, vukovarsko-srijemske i osječko-baranjske. U drugoj skupini susrest će se momčadi PU splitsko-dalmatinske, šibensko-kninske, zadarske, ličko-senjske, istarske, primorsko-goranske, karlovačke, zagrebačke, krapinsko-zagorske, varaždinske, međimurske i MUP-a RH.

Što se tiče braniteljskog dijela turnira, on je rezerviran za udruge branitelja, od čijih članova su sastavljene momčadi koje se natječu u tom dijelu natjecanja. Braniteljske udruge se mogu prijaviti na e-adresu  Udruge policijskih branitelja i dragovoljaca Imotski  upbdr.imotski@gmail.com. Od nje će dobiti sve potrebne obavijesti oko sudjelovanja na turniru.

www.mup.hr