Policija traži pomoć građana

Photo PU_KA/Slike/zgrada PU.jpg

U nedjelju 27. svibnja oko 10.10 sati u Karlovcu, na nogostupu ispred ulaza u pothodnik sa južne strane raskrižja ulica Prilaz V. Holjevca i Trga hrvatskih branitelja došlo je do pada biciklistkinje koja je teško ozlijeđena. U cilju rasvjetljavanja događaja pozivamo sve građane svjedoke – očevice, koji su se u trenutku događaja nalazili na tom mjestu, kao i nepoznatog vozača bicikla koji je bio s ozlijeđenom biciklistkinjom u trenutku pružanja liječničke pomoći, da se jave u Postaju prometne policije Karlovac na broj telefona 664-122 ili 192 ili pak da pristupe osobno u prostorije Postaje prometne policije Karlovac, Ulica Vladka Mačeka 13, Karlovac.

Foto: ilustracija

U nedjelju 27. svibnja oko 10.10 sati u Karlovcu, na nogostupu ispred ulaza u pothodnik sa južne strane raskrižja ulica Prilaz V. Holjevca i Trga hrvatskih branitelja došlo je do pada biciklistkinje koja je teško ozlijeđena.
U cilju rasvjetljavanja događaja pozivamo sve građane svjedoke – očevice, koji su se u trenutku događaja nalazili na tom mjestu, kao i nepoznatog vozača bicikla koji je bio s ozlijeđenom biciklistkinjom u trenutku pružanja liječničke pomoći, da se jave u Postaju prometne policije Karlovac na broj telefona 664-122 ili 192 ili pak da pristupe osobno u prostorije Postaje prometne policije Karlovac, Ulica Vladka Mačeka 13, Karlovac.