Službenice PU karlovačke zlouporabile upravne pristojbe

Photo PU_KA/Slike/Zgrade_policijskih_postaja/Zgrada_PU.jpg

Policijski službenici Policijske uprave karlovačke proveli su kriminalističko istraživanje te utvrdili da su dvije zaposlenice Policijske uprave karlovačke stare 59 i 39 godina u razdoblju od 1996. do 2012. godine prilikom obavljanja službe na referadama upravnih poslova u jednoj policijskoj postaji Policijske uprave karlovačke zlouporabile upravne pristojbe, a kojom prilikom su pribavile protupravnu imovinsku korist veću od 40 tisuća kuna. Zbog osnova sumnje da su obje djelatnice počinile kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti iz članka 337. Kaznenog zakona protiv njih je USKOK-u podnesena kaznena prijava, a obje službenice su do okončanja kaznenog ili disciplinskog postupka udaljene iz službe.  

Foto: PU karlovačka

Policijski službenici Policijske uprave karlovačke proveli su kriminalističko istraživanje te utvrdili da su dvije zaposlenice Policijske uprave karlovačke stare 59 i 39 godina u razdoblju od 1996. do 2012. godine prilikom obavljanja službe na referadama upravnih poslova u jednoj policijskoj postaji Policijske uprave karlovačke zlouporabile upravne pristojbe, a kojom prilikom su pribavile protupravnu imovinsku korist veću od 40 tisuća kuna.
Zbog osnova sumnje da su obje djelatnice počinile kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti iz članka 337. Kaznenog zakona protiv njih je USKOK-u podnesena kaznena prijava, a obje službenice su do okončanja kaznenog ili disciplinskog postupka udaljene iz službe.