Za Tijelovo u Karlovcu posebna regulacija prometa

Photo PU_KA/MUP_slike/auto_policija02.jpg

Zbog održavanja procesije i misnog slavlja povodom obilježavanja svetkovine Tijelova u Karlovcu, obavještavamo građane da će sutra, 30. svibnja u vremenu od 9 do 13 sati odnosno u vrijeme prolaska sudionika procesije, policijski službenici regulirati promet. Tom prilikom po etapama će za sva vozila biti zatvoren promet ulicama: Banija, Draškovićeva, Pavleka Miškine, Trg bana Josipa Jelačića, Kralja Tomislava, Trg Josipa Broza te prijelaz Ulice Ivana Meštrovića. U cilju sigurnosti svih sudionika u prometu i stvaranja što manjih gužvi molimo sve građane za strpljenje i povećan oprez te da poštuju upute policijskih službenika koji će u tom dijelu grada regulirati promet.

Foto: ilustracija

Zbog održavanja procesije i misnog slavlja povodom obilježavanja svetkovine Tijelova u Karlovcu, obavještavamo građane da će sutra, 30. svibnja u vremenu od 9 do 13 sati odnosno u vrijeme prolaska sudionika procesije, policijski službenici regulirati promet. Tom prilikom po etapama će za sva vozila biti zatvoren promet ulicama: Banija, Draškovićeva, Pavleka Miškine, Trg bana Josipa Jelačića, Kralja Tomislava, Trg Josipa Broza te prijelaz Ulice Ivana Meštrovića.
U cilju sigurnosti svih sudionika u prometu i stvaranja što manjih gužvi molimo sve građane za strpljenje i povećan oprez te da poštuju upute policijskih službenika koji će u tom dijelu grada regulirati promet.