Raspisan natječaj za zanimanje policajac/policajka

Photo PU_KA/MUP_slike/akademija01.jpg

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA u 2013./2014. godini. Natječaj je raspisan na temelju članka 85. stavaka 2. i 3. Zakona o policiji i članka 14. stavaka 2. i 3. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi. Ministarstvo unutarnjih poslova planira upis 325 polaznica i polaznika, a program će započeti 2. rujna 2013. godine. Nakon završenog Programa polaznici će se primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno u ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije) sukladno potrebama službe. Rok za podnošenje prijava je od 2. travnja do 17. travnja 2013. godine. Cijeli tekst natječaja pogledajte OVDJE.

Foto: ilustracija

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA u 2013./2014. godini.

Natječaj je raspisan na temelju članka 85. stavaka 2. i 3.  Zakona o policiji i članka 14. stavaka 2. i 3.  Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.

Ministarstvo unutarnjih poslova planira upis 325 polaznica i polaznika, a program će započeti 2. rujna 2013. godine. Nakon završenog Programa polaznici će se primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno u ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije) sukladno potrebama službe. 

Rok za podnošenje prijava je od 2. travnja do 17. travnja 2013. godine.

Cijeli tekst natječaja pogledajte OVDJE.

www.mup.hr