Traži se pomoć građana vezano za prometnu nesreću u Karlovcu

U petak 1. kolovoza oko 18 sati u Karlovcu, u Domobranskoj ulici kod kbr. 6 (ispred bankomata Privredne banke Zagreb) dogodila se prometna nesreća između dvoje biciklista. Tom prilikom 67-godišnja biciklistkinja je teško ozlijeđena.  U cilju utvrđivanja dodatnih okolnosti ove prometne nesreće pozivamo sve građane svjedoke – očevice, koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, kao i nepoznatu vozačicu drugog bicikla koja je sudjelovala u prometnoj nesreći, da se jave u Postaju prometne policije Karlovac na broj telefona 664-122 ili 192 ili pak da osobno pristupe u prostorije Postaje prometne policije Karlovac, Ulica Vladka Mačeka 13, Karlovac.  

U petak 1. kolovoza oko 18 sati u Karlovcu, u Domobranskoj ulici kod kbr. 6 (ispred bankomata Privredne banke Zagreb) dogodila se prometna nesreća između dvoje biciklista. Tom prilikom 67-godišnja biciklistkinja je teško ozlijeđena. 

U cilju utvrđivanja dodatnih okolnosti ove prometne nesreće pozivamo sve građane svjedoke – očevice, koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, kao i nepoznatu vozačicu drugog bicikla koja je sudjelovala u prometnoj nesreći, da se jave u Postaju prometne policije Karlovac na broj telefona 664-122 ili 192 ili pak da osobno pristupe u prostorije Postaje prometne policije Karlovac, Ulica Vladka Mačeka 13, Karlovac.