Zbog radova na "brzoj cesti" vozači koristite alternativne pravce

Photo PU_KA/MUP_slike/prometna_guzva_naplatne.jpg

Obzirom da je u tijeku rekonstrukcija kolnika u ulici Prilaz V. Holjevca u Karlovcu zbog čega je u znatnoj mjeri smanjena protočnost na toj najopterećenijoj prometnici u gradu Karlovcu, a da bi umanjili neizbježne gužve na raskrižju ulice Prilaz V. Holjevca i Ulice kralja Tomislava, gdje je otežano uključivanje na ulicu Prilaz V. Holjevca zbog postavljene privremene prometne signalizacije, savjetujemo vozačima koji prometuju ulicom Prilaz V. Holjevca u smjeru Naplatne postaje Karlovac, kao i u smjeru Zagrebačke ulice, da za ulazak na ulicu Prilaz V. Holjevca koriste raskrižje ulice Prilaz V. Holjevca i Smičiklasove ulice. Ujedno, zbog izbjegavanja i stvaranja većih gužvi savjetujemo vozačima da za putovanje koriste i druge alternativne pravce, a ukoliko prometuju brzom cestom neka poštuju prometne propise i privremeno postavljenu prometnu signalizaciju.  

Foto: ilustracija

Obzirom da je u tijeku rekonstrukcija kolnika u ulici Prilaz V. Holjevca u Karlovcu zbog čega je u znatnoj mjeri smanjena protočnost na toj najopterećenijoj prometnici u gradu Karlovcu, a da bi umanjili neizbježne gužve na raskrižju ulice Prilaz V. Holjevca i Ulice kralja Tomislava, gdje je otežano uključivanje na ulicu Prilaz V. Holjevca zbog postavljene privremene prometne signalizacije, savjetujemo vozačima koji prometuju ulicom Prilaz V. Holjevca u smjeru Naplatne postaje Karlovac, kao i u smjeru Zagrebačke ulice, da za ulazak na ulicu Prilaz V. Holjevca koriste raskrižje ulice Prilaz V. Holjevca i Smičiklasove ulice.
Ujedno, zbog izbjegavanja i stvaranja većih gužvi savjetujemo vozačima da za putovanje koriste i druge alternativne pravce, a ukoliko prometuju brzom cestom neka poštuju prometne propise i privremeno postavljenu prometnu signalizaciju.