Izmjena prometne signalizacije na Trgu bana Josipa Jelačića u Karlovcu

Photo PU_KA/MUP_slike/prometni_policajac05.jpg

Obavještavamo građane grada Karlovca i okolice da je odlukom Grada Karlovca na jugoistočnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića u Karlovcu izmijenjena postojeća prometna signalizacija te da na cijelom prostoru Trga bana Josipa Jelačića u Karlovcu više nije dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje osobnih vozila iako je to do sada bilo dozvoljeno za potrebe crkve Presvetog Trojstva. Policijski službenici Postaje prometne policije Karlovac u narednom razdoblju nadzirat će poštivanje prometne signalizacije na tom prostoru.  

Foto: ilustracija

Obavještavamo građane grada Karlovca i okolice da je odlukom Grada Karlovca na jugoistočnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića u Karlovcu izmijenjena postojeća prometna signalizacija te da na cijelom prostoru Trga bana Josipa Jelačića u Karlovcu više nije dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje osobnih vozila iako je to do sada bilo dozvoljeno za potrebe crkve Presvetog Trojstva.
Policijski službenici Postaje prometne policije Karlovac u narednom razdoblju nadzirat će poštivanje prometne signalizacije na tom prostoru.