Maturijada 2014. godine

Photo PU_KA/MUP_slike/auto_policija03.jpg

Kako je poznato da će se tradicionalna proslava maturanata - Maturijada i mimohod maturanata ove godine održati u petak, 16. svibnja u Karlovcu i Ogulinu ovim putem apeliramo na sve mlade da svoj završetak škole proslave bez alkohola i vandalizma, da ne upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola, te da poštuju pravila ponašanja kako bi i ovogodišnja Maturijada prošla u veselom ozračju i bez štetnih posljedica i ozbiljnijih stradavanja. Ujedno apeliramo i na roditelje da svojoj djeci ukažu na poželjno ponašanje tijekom ove manifestacije.  Obzirom da će se karlovački maturanti ulicama grada kretati od 18.30 sati, a ogulinski maturanti ogulinskim ulicama u vremenu od 9.30 do 11 sati i da će u tom vremenu promet po etapama biti ograničen, sve sudionike u prometu molimo za strpljenje. U cilju održavanja povoljnog stanja sigurnosti te javnog reda i mira, policija će provoditi mjere i radnje iz svoje nadležnosti.  

Foto: ilustracija

Kako je poznato da će se tradicionalna proslava maturanata - Maturijada i mimohod maturanata ove godine održati u petak, 16. svibnja u Karlovcu i Ogulinu ovim putem apeliramo na sve mlade da svoj završetak škole proslave bez alkohola i vandalizma, da ne upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola, te da poštuju pravila ponašanja kako bi i ovogodišnja Maturijada prošla u veselom ozračju i bez štetnih posljedica i ozbiljnijih stradavanja. Ujedno apeliramo i na roditelje da svojoj djeci ukažu na poželjno ponašanje tijekom ove manifestacije. 

Obzirom da će se karlovački maturanti ulicama grada kretati od 18.30 sati, a ogulinski maturanti ogulinskim ulicama u vremenu od 9.30 do 11 sati i da će u tom vremenu promet po etapama biti ograničen, sve sudionike u prometu molimo za strpljenje.

U cilju održavanja povoljnog stanja sigurnosti te javnog reda i mira, policija će provoditi mjere i radnje iz svoje nadležnosti.