Na autocesti A1 provedena akcija nadzora prometa

Photo PU_KA/MUP_slike/policajac_autocesta03.jpg

Jučer, 24. svibnja u vremenu od 10 do 15 sati na autocesti A1 na odmorištu Dobra u smjeru juga, policijski službenici PU karlovačke u suradnji s drugim inspekcijskim službama nadzirali su promet s ciljem podizanja opće razine sigurnosti, preveniranja i sprečavanja vršenja prekršaja i kaznenih djela, pronalaska osoba, roba i predmeta koja se dovode u vezu s izvršenjem prekršaja i kaznenih djela, kao i sprečavanja činjenja prekršaja i kaznenih djela iz domene sigurnosti cestovnog prometa. Tijekom ove akcije u kojoj su nadzirana 103 vozila i 129 putnika, utvrđena su 24 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 34 prekršaja iz Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prijevozu, jedan prekršaj iz Zakona o strancima, tri prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i jedan prekršaj iz Zakon o trošarinama.  

Foto: ilustracija

Jučer, 24. svibnja u vremenu od 10 do 15 sati na autocesti A1 na odmorištu Dobra u smjeru juga, policijski službenici PU karlovačke u suradnji s drugim inspekcijskim službama nadzirali su promet s ciljem podizanja opće razine sigurnosti, preveniranja i sprečavanja vršenja prekršaja i kaznenih djela, pronalaska osoba, roba i predmeta koja se dovode u vezu s izvršenjem prekršaja i kaznenih djela, kao i sprečavanja činjenja prekršaja i kaznenih djela iz domene sigurnosti cestovnog prometa.
Tijekom ove akcije u kojoj su nadzirana 103 vozila i 129 putnika, utvrđena su 24 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 34 prekršaja iz Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prijevozu, jedan prekršaj iz Zakona o strancima, tri prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i jedan prekršaj iz Zakon o trošarinama.