POZIV NA TESTIRANJE KANDIDATIMA PRIJAVLJENIM NA INTERNI OGLAS ZA POPUNU SLOBODNIH RADNIH MJESTA RUKOVODEĆIH POLICIJSKIH SLUŽBENIKA/CA PU KARLOVAČKE (interni oglas objavljen 3. rujna 2012. godine)

Photo PU_KA/MUP_slike/policajac03.jpg

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca, u ponovnom rješavanju popune slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca, u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi karlovačkoj: • zamjenik načelnika Policijske uprave • voditelj Službe policije • voditelj Službe za granicu • voditelj Službe kriminalističke policije obavještava kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa objavljenog na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana 3. rujna 2012. godine, da će se testiranje održati dana 23. veljače 2017. godine s početkom u 8 sati, u prostorijama Policijske uprave karlovačke u Karlovcu, Trg hrvatskih redarstvenika 6, Velika sala (III. Kat). Svi kandidati će biti osobno obaviješteni telefonom i e-mailom. Testiranje se sastoji od provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja. Kandidati koji zadovolje na provjeri znanja, sposobnosti i vještina, odnosno ostvare najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom. Komisija će u razgovoru s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu. Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru ako je dobio najmanje 5 bodova. Razgovor (intervju) s kandidatima koji zadovolje na provjeri znanja obavit će se isti dan, s početkom od 10 sati prema rasporedu o kojem će kandidati biti obaviješteni nakon uvida u rezultate testiranja. Kandidati koji ne pristupe testiranju i razgovoru (intervjuu) ne smatraju se kandidatima za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ce.

Foto: ilustracija


Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca, u ponovnom rješavanju popune slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca, u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi karlovačkoj:
 

zamjenik načelnika Policijske uprave
 
• voditelj Službe policije

• voditelj Službe za granicu

• voditelj Službe kriminalističke policije

obavještava kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa objavljenog na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana 3. rujna 2012. godine, da će se testiranje održati dana 23. veljače 2017. godine s početkom u 8 sati, u prostorijama Policijske uprave karlovačke u Karlovcu, Trg hrvatskih redarstvenika 6, Velika sala (III. Kat). 

Svi kandidati će biti osobno obaviješteni telefonom i e-mailom. 

Testiranje se sastoji od provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.

Kandidati koji zadovolje na provjeri znanja, sposobnosti i vještina, odnosno ostvare najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom. Komisija će u razgovoru s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu. Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru ako je dobio najmanje 5 bodova.

Razgovor (intervju) s kandidatima koji zadovolje na provjeri znanja obavit će se isti dan, s početkom od 10 sati prema rasporedu o kojem će kandidati biti obaviješteni nakon uvida u rezultate testiranja. 

Kandidati koji ne pristupe testiranju i razgovoru (intervjuu) ne smatraju se kandidatima za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ce.