Blagoslov službenih prostorija i zaposlenika PU međimurske

Photo PU_MA/2018/BLAGOSLOV PUM/DSC_0627.jpg

Foto: PU međimurska

Danas (10. siječnja), kapelan policijske kapelanije "Sveti Franjo Asiški", za područje Policijske uprave međimurske, vlč. Ivica Horvat, blagoslovio je službene prostorije i djelatnike koji svoje radne zadaće obavljaju u ustrojstvenim jedinica Policijske uprave. Blagoslovu je bio nazočan načelnik Policijske uprave Ivan Sokač, zajedno s voditeljima službi te ostalim djelatnicima.

 

U prigodnom obraćanju i molitvi vlč. Horvat govorio je o vrijednostima koje bi trebale biti na prvom mjestu u životu svakog kršćanina. Istaknuo je kad čovjek vjerno obavlja svoj rad samog sebe čisti, a svojim duhom i trudom razvija djelo stvaranja, vrši zapovijed ljubavi.

"Imati Božju naklonost u životu donosi neprocjenjive blagodati za kojima svatko od nas čezne. Zato u ovom trenutku molimo za - ljubav, radost, mir, velikodušnost, uslužnost, dobrotu, blagost, potpuno izvršavanje zakona, milost, brigu i skrb za čovjeka – za nas same, naše prijatelje i kolege na poslu, zaposlenike i pritvorenike, za stranke koje traže našu uslugu…", poruka je ovogodišnjeg blagoslova Policijske uprave međimurske.