Povodom Božića darivali dvije obitelji s četvero djece

Photo PU_MA/2015/BOZIC STRIGOVA/MS.JPG

Foto: PU međimurska   

 

Zaposlenici Policijske postaje Štrigova, već sedmu godinu za redom, povodom božičinih i novogodišnjih blagdana organiziraju hvale vrijednu humanitarnu akciju sakupljanja novčanih priloga. 

 

I ove godine, prikupljeni su novčani prilozi koji su prije svega namijenjeni najmlađim članovima obitelji. Ovaj puta na preporuku ravnateljice Osnovne škole Gornji Mihaljevec darivane su dvije obitelji s četvero djece, Pokrivač i Zeman.

U utorak, 22. prosinca ravnateljica, Karmen Sklepić organizirala je svečani prijem na kojem je načelnik Policijske postaje Štrigova, Nenad Risek zajedno s pomoćnikom Nenadom Poselom i kontakt policajkom Marijom Nemec uručio novac roditeljima djece. Ovoj plemenitoj akciji pridružio se i načelnik Općine Gornji Mihaljevec, Goran Lovrec, koji je ih je također prigodno darovao.

Oduševljenost i zahvalnost roditelja, dokazuje kako je akcija uspješno provedena, a najmlađima su dodatno uljepšani božićni i novogodišnji blagdani.

U svojoj zahvali, jedan od ushićenih roditelja prepričao je reakciju svoje kćeri, koja je nakon primljenog poziva, s osmijehom na licu uskliknula: „Vidiš, čuda se događaju!“

Ravnateljica škole, Karmen Sklepić, dirnuta velikom gestom zaposlenika Policijske postaje Štrigova, zahvalila je u ime obitelji na ovoj hvale vrijednoj donaciji i brizi za građane ovoga kraja.

Policijski službenici veoma su često zbog prirode svog posla u prilici iskazati solidarnost, humanost i požrtvovnost, a što su najvažniji postulati policijskog posla, naglasio je načelnik Policijske postaje Štrigova.