Nagrađeni policijski službenici

Photo PU_MA/2015/NAGRADE 27032015/DSC_0080.JPG

Foto: PU međimurska

 

U petak, 27. ožujka, na svečanom kolegiju u Policijskoj upravi međimurskoj, načelnik Krunoslav Gosarić međimurskim policajcima uručio je Prigodne nagrade.

 

 

Zbog iskazane visoke profesionalnosti kojom se osobito pridonosi stanju  sigurnosti u Republici Hrvatskoj, na temelju prijedloga Policijske uprave međimurske, odlukom povjerenstva Ravnateljstva policije Prigodne nagrade dodijeljene su Mladenu Perku, Mariju Fundaku, Nini Posavcu i Siniši Vidri, policijskim službenicima Policijske postaje Čakovec.

Ujedno, na svečanom kolegiju načelnik Gosarić usmeno je pohvalio i policijske službenike Policijske postaje Čakovec, Šteficu Markan i Ivana Blagusa zbog iznimne profesionalnosti i hladnokrvnosti prilikom obavljanja policijskih zadaća, spašavanja unesrećenog vozača iz zapaljenog osobnog automobila.  

Načelnik Krunoslav Gosarić čestitao je nagrađenim i pohvaljenim policijskim službenicima na postignutim rezultatima i profesionalizmu kojim, kako je naglasio, mogu biti primjer svima.

U ime nagrađenih zahvalio se Mladen Perko, koji je naglasio da će im dodijeljene nagrade i pohvale biti veliki poticaj za obavljanje sve zahtjevnijih policijskih zadaća.