Preventivne aktivnosti "Mobilnog preventivnog centra policije"

Photo PU_MA/2015/MOB.PREV.CEN.POL.-MANJE ORUZJA/Manje oruzja_romska naselja PPPrelog2.jpg

Na području Policijske uprave međimurske policijski službenici korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije, uspostaviti će slijedeće informativne punktove:

Foto: PU međimurska

 

Na području Policijske uprave međimurske policijski službenici korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije, uspostaviti će slijedeće informativne punktove:

 

 

  • Policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec, u petak, 7. kolovoza u vremenu od 11 do 13 sati, u Murskom Središću na tržnici, korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije uspostaviti će informativni punkt i provoditi preventivne aktivnosti prema vozačima bicikala, pješacima, vozačima mopeda i motocikala kao najugroženijim sudionicima  u prometu, a također će preventivno djelovati i spram ostalih sudionika u prometu. Posjetitelji će moći dobiti tiskane preventivne materijale, kao i zatražiti provjeru negativnih bodova, zaštitnih i drugih mjera iz domene sigurnosti prometa.

 

  • Policijski službenici Policijske postaje Čakovec, u utorak 11. kolovoza od 9 do 11 sati, u centru naselja Parag, te u četvrtak, 13. kolovoza od 9 do 11 sati, u Orehovici u Ulici šporskoj ulici, korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije uspostaviti će informativni punkt i provoditi preventivne aktivnosti u cilju suzbijanja nasilja u obitelji i nasilja nad ženama.

 

  • Policijski službenici Policijske postaje Štrigova, u subotu, 15. kolovoza  od 10 do 12 sati, u Macincu kod Društvenog doma, u sklopu održavanja kulturno-zabavne manifestacije „Dani Macinca“,korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije uspostaviti će informativni punkt te provoditi aktivnosti preventivne akcije „Zaštitimo svoj bicikl“.