Hvale vrijedna humanitarna akcija policijskih službenika PP Štrigova

Photo PU_MA/2017/STRIGOVA DONACIJA/MS.jpg

Foto: PU međimurska

 

I ove godine povodom božičinih i novogodišnjih blagdana, zaposlenici Policijske postaje Štrigove organizirali su tradicionalnu humanitarnu akciju sakupljanja novčanih priloga.

 

 

Već devetu godinu od svojih mjesečnih primanja odvajaju određeni novčani iznos kako bi u doba darivanja pomogli najpotrebitijima žiteljima gornjeg Međimurja. Dobrovoljnim prilozima prikupili su nekoliko tisuća kuna, a njihova hvale vrijedna gesta prvenstveno je usmjerena prema najmlađim članovima darivane obitelji, polaznicima Osnovne škole Štrigova.

Danas, 20. prosinca u predvorju škole ravnatelj, Stanislav Rebernik organizirao je svečani prijem na kojem su načelnik Policijske postaje Štrigova, Radovan Gačal i njegovi suradnici, kontakt policajka Marija Nemec i pomoćnik načelnika Nenad Posel, uručili novčani prilog samohranoj majci s područja Općine Štrigova, koja je iz razumljivih razloga zatražila anonimnost.      

 „Neizmjerno sam zahvalna svim djelatnicima Policijske postaje Štrigova. Ne postoje riječi kojima bi mogla opisati svoju zahvalnost. Svima želim obilje zdravlja i sretne blagdane“ - zahvalila je vidno ganuta majka dvoje polaznika Osnovne škole Štrigova.

 „Ovakav humanitarni čin naših policajaca, hvale je vrijedan. Osim što se brinu o našoj sigurnosti, svake godine pokazuju da imaju veliko srce i na tome smo im beskrajno zahvalni.“ - istaknuo je u svom obraćanju ravnatelj Rebernik, ujedno i načelnik Općine Štrigova.

„Ova tradicionalna akcija mali je znak pažnje svih zaposlenika Policijske postaje Štrigova, usmjeren prema građanima kojima je takva pomoć najpotrebnija. Želja nam je da svake godine u vrijeme Božića darujemo jednu obitelj s našem postajnom području“ - nadovezao se načelnik Gačal.