Hrvatska turistička zajednica kontakt policajca, Kristijana Zelića proglasila policajcem 2016.

Photo PU_MA/2016/KRISTIJAN ZELIC/BOL/MS.jpg

Foto: PU međimurska

Tradicionalni godišnji skup turističkih djelatnika - Dani hrvatskog turizma, kojim se obilježava završetak jedne i početak sljedeće turističke sezone, ove godine održava se u Bolu na otoku Braču. Hrvatska turistička zajednica, kao i dugi niz godina do sada, dodijelila je nagradu „Čovjek - ključ uspjeha u turizmu“, čime je potvrdila važnost i doprinos pojedinaca u stvaranju slike o Hrvatskoj, kao kvalitetnoj turističkoj destinaciji. Svaki pojedini djelatnik svojim predanim radom daje dodatni doprinos uspješnosti hrvatskog turizma.

Glavni ured Hrvatske turističke zajednice u okviru sustava Hrvatske turističke nagrade policijskog službenika Policijske postaje Čakovec, Kristijana Zelića proglasio je djelatnikom godine u potkategoriji POLICAJAC. Kristijan Zelić od 1996. godine zaposlen je u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi Međimurskoj. Početkom 2010. raspoređen je na poslove kontakt policajca u samom centru grada Čakovca. Svojim predanim radom i zalaganjem pokazao je veliku profesionalnost i pristupačnost u radu s ljudima. Sudjelovao je u mnogobrojnim manifestacijama koje organizira Turistička zajednica grada Čakovca, na čiju je upravo inicijativu nominiran za djelatnika godine. Uvijek ljubazan i nasmijan zbog čega mu se građani rado obraćaju za pomoć. Njegova komunikativnost i sposobnost rješavanja konfliktnih situacija izuzetno je cijenjena kod Čakovčanaca. Ulijeva osjećaj sigurnosti i kao takav uvijek je rado viđen u svom poslovnom i privatnom okruženju.

Kako bi čestitao i izrazi zahvalu nagrađenom policijskom službeniku u čakovečkoj Gradskoj vijećnici gradonačelnik, Stjepan Kovač upriličio je svečani prijem.

Naša Turistička zajednica prepoznala je marljivost, predanost i profesionalnost g. Zelića i izuzetno mi je drago što je nominiran za djelatnika godine u potkategoriji policajac. Hrvatska turistička zajednica dodjelom nagrade potvrdila je našu nominaciju, te koristim ovu priliku da Kristijanu od srca čestitam na priznanju, rekao je gradonačelnik Čakovca.

Kroz ovogodišnju nominaciju, te proglašenjem našeg kolege Zelića policajcem 2016. godine, okrunjena je dugogodišnja uspješna suradnja Turističke zajednice grada Čakovca i Policijske uprave međimurske.