Prometna nesreća u Puščinama

Photo PU_MA/Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/policija2.jpg

U subotu, 2. lipnja u 18,08 sati u Pušćinama, dogodila se prometna nesreća u kojoj se 49-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u količini 3,28 grama po kilogramu, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je na ravnom dijelu ceste prešao na traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je udario u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnji vozač.

Foto: Ilustracija

 U subotu, 2. lipnja u 18,08 sati u Pušćinama, dogodila se prometna nesreća u kojoj se 49-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u količini 3,28 grama po kilogramu, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je na ravnom dijelu ceste prešao na traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je udario u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnji vozač. Uslijed udara vozilo varaždinskih registarskih oznaka sišlo je izvan kolnika, dok je vozilo čakovečkih registarskih oznaka prilikom silaska s kolnika udarilo u 37-godišnju vozačicu bicikla koja je se kretala biciklističkom stazom i u nastavku kretanja zaustavilo se u cestovnoj kosini gdje se prevrnulo i udarilo u ogradu kuće. Nakon udara vozačica bicikla se prevrnula i pala na travnatu površinu.

Vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezena su oba vozača osobnih automobila i vozačica bicikla te su zadržani na liječenju.

Tjelesne ozljede biti će okvalificirane po zaprimanju bolničke prijave nakon čega slijedi kvalifikacija događaja.