Obavijest građanima o privremenoj regulaciji prometa u Varaždinu

Photo PU_MA/Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/policija2.jpg

Foto: Ilustracija

Između 3. travnja i 18. svibnja ove godine, u Varaždinu, Ulici Vilka Novaka izvodit će se radovi na sanaciji nadvožnjaka te s toga skrećemo pozornost građanima da s obzirom na privremenu regulaciju prometa na vrijeme razmisle o alternativnim pravcima putovanja.

 

Naime, u tom će vremenu dionicom Istočne obilaznice grada Varaždina od raskrižja s kružnim tokom prometa državne ceste D-2 i Gospodarske ulice, odnosno od benzinske postaje Crodux do semaforiziranog raskrižja s Ulicom Vilka Novaka (Carina) biti obustavljen promet svih kategorija vozila.

Obilazni pravci za promet vozila biti će označeni privremenom prometnom signalizacijom, a obilazak za tranzitni promet će biti preko autoceste A4, od Zamlake preko prometnih čvorova Ludbreg i Varaždin, zatim državnom cestom D-2, preko Jugozapadne obilaznice, Hrašćice i obratno. Obilazak za lokalni promet biti će gradskim ulicama kojima se očekuje pojačani promet i moguće otežano odvijanje prometa.

Zbog svega navedenog, mole se svi sudionici u prometu za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije i znakova koje će davati ovlaštene osobe.