Teške krađe, građani opet pomogli policiji

Photo PU_MA/Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_lokot.jpg

U četvrtak, 11. srpnja oko 18.45 sati u Ulici dr. Ivana Novaka u Čakovcu dvojica maloljetnika sa područja Međimurske županije provalila su u kontejner za odlaganje metalne ambalaže, vlasništvo poduzeća iz Zagreba, odakle su ukrali 5 vreća sa ukupno 500 komada limenki. 

Foto: ilustracija

U četvrtak, 11. srpnja oko 18.45 sati u Ulici dr. Ivana Novaka u Čakovcu dvojica maloljetnika sa područja Međimurske županije provalila su u kontejner za odlaganje metalne ambalaže, vlasništvo poduzeća iz Zagreba, odakle su ukrali 5 vreća sa ukupno 500 komada limenki. Zahvaljujući građanima koji su ih uočili policija je pravovremeno obaviještena o krađi i policijski službenici počinitelje su ubrzo uhvatili u blizini mjesta krađe.

 

Materijalna šteta cijeni se na nekoliko stotina kuna, a prema počiniteljima će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Zahvaljujemo građanima koji su u ovom slučaju reagirali na ispravan način i pomogli u hvatanju počinitelja i pozivamo i ostale da postupe tako ukoliko se zateknu u sličnoj situaciji i time pomognu policiji u suzbijanju kriminaliteta i hvatanju počinitelja.

 

U četvrtak, 11. srpnja oko 4 sata u Mlinskoj ulici u Čakovcu više nepoznatih počinitelja provalilo je u skladište poduzeća sa sjedištem na istoj adresi, odakle su u namjeri da ih ukradu iznijeli više koluta električnog kabla, ali su u tome spriječeni nailaskom zaštitara nakon čega su pobjegli. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno, a policija traga za nepoznatim počiniteljima protiv kojih će Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu podnijeti kaznenu prijavu.