Policijskoj upravi međimurskoj i Policijskoj postaji Prelog uručene zahvalnice

Photo PU_MA/2014/RIBOLOV/ms.jpg

Foto: PU međimurska

Jučer, 12. studenoga, u Policijskoj upravi međimurskoj predstavnik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza, gosp. Zoran Pfeifer svečano je načelniku Policijske uprave međimurske, Krunoslavu Gosariću, uručio zahvalnicu Hrvatskog športskog ribolovnog saveza, za pomoć u organizaciji 61. Svjetskog prvenstva u lovu ribe udicom na plovak za seniore.

Također, ovom prilikom zahvalu na angažiranosti i dobroj suradnji tijekom održavanja natjecanja, ispred Saveza Športskih ribolovnih društva Međimurske županije, tajnik Darko Oreški svečano je uručio zahvalnicu načelniku Policijske postaje Prelog, Ivanu Sokaču.

Natjecanje je održano na području derivacionog kanala HE Donja Dubrava, u razdoblju od 7. do 14. rujna 2014. godine, a sudjelovalo je 37 reprezentacija svijeta, dok je sam događaj popratilo oko 15 000 posjetitelja.

Zaključak ovog susreta bio je da suradnju između Policijske uprave međimurske i ribolovnih društva Međimurske županije treba zadržati na sadašnjoj razini, ali nastojati je i dalje unaprjeđivati.