9. Sajam poslova u Vinkovcima: Velika posjećenost izložbenog prostora policije

Photo PU_VS/Akcije/sajmovi poslova/2016 vinkovci/naslovna.JPG

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Deveti po redu Sajam poslova,  u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Vinkovci, održanog jučer, 5. travnja, u Vinkovcima, u Svečanoj sali „Barun Trenk“, otvorila je ministrica rada i mirovinskog sustava dr. sc. Nada Šikić.

Svečanom programu otvaranja Sajma poslova, na kojemu je izložbene prostore imalo 50-tak tvrtki s područja Vukovarsko-srijemske županije, nazočili su i ravnateljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ankica Paun Jarallah, zamjenik vukovarsko-srijemskog župana Željko Cirba i vinkovački gradonačenik dr.med. Mladen Karlić sa suradnicima.

Iz godine u godinu posjećenost ovog sajma raste, kao i posjećenost izložbenog prostora policije na sajmu. Većina posjetitelja zastane kako bi razgledala opremu koju policijski službenici svakodnevno koriste, a obzirom da je jučer bio i Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina i pomoći u protuminskom djelovanju, brojni izložbeni primjerci minsko-eksplozivnih sredstava privukli su mnoge znatiželjene poglede. Policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu spremno su odgovarali na brojne upite posjetitelja, posebice onih nešto starijih, dok su mladi bili više zainteresirani za policijsku opremu. Neki od njih su željeli su se i fotografirati u policijskoj opremi, o čemu svjedoči i naša zanimljiva fotogalerija.