Najava: Dani otvorenih vrata PU vukovarsko-srijemske

Photo PU_VS/O nama-fotke/zgrada_pu_w.jpg

PU vukovarsko-srijemska povodom obilježavanja sedmog po redu Tjedna cjeloživotnog učenja organizira Dane otvorenih vrata od 30. rujna do 1. listopada.

Foto:  Pu vukovarsko-srijemska

PU vukovarsko-srijemska povodom obilježavanja sedmog po redu Tjedna cjeloživotnog učenja, koji organizira Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od 30. rujna – 6. listopada 2013. godine, organizira Dane otvorenih vrata. Trajni cilj obilježavanja Tjedna je podizanje svijesti o važnosti cjeloživotnog učenja,  organiziranjem aktivnosti koje će ojačati vidljivost djelatnosti uključenih institucija. Stoga su policijske službenice za prevenciju iz Ureda načelnika PU vukovarsko-srijemske inicirale i organizirale dvodnevnu edukativnu aktivnost u koju su uključile polaznike četvrtih razreda Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića iz Vinkovca.

 Osnovna tema planirane aktivnosti je približavanje policijskog posla djeci nižih razreda osnovne škole i to kroz pet tematskih cjelina:

1.  Policajac - prijatelj i pomagač“ 

2. „Za nasilje nema opravdanja“

3. „Reci ne alkoholu i drogama“

4.„Slični a različiti“

5. „Poštujte naše znakove“

Planirane aktivnosti će se održati u ponedjeljak, 30. rujna i u utorak,1.listopada 2013.g., od 12 do 13 sati, u prostorijama PU vukovarsko-srijemske, Vinkovci, Glagoljaška 27b.

Opširnije o aktivnostima u sklopu7. Tjedna cjeloživotnog učenja možete pročitati na http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/dogadjanja/vukovarsko-srijemska-zupanija.aspx