Poziv na razgovor kandidatima za premještaj na slobodna radna mjesta

Photo PU_VS/O nama-fotke/zgrada_pu_w.jpg

Razgovor sa kandidatima za premještaj na slobodna radna mjesta PU vukovarsko-srijemske, održat će se prema utvrđenom redoslijedu 3.,4. i 7. travnja 2014. godine u sobi 108/ I. kat, PU vukovarsko-srijemske, o terminu razgovora (intervjua) kandidati će biti obaviješteni telefonskim putem.

Foto: ilustracija

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj(u daljnjem tekstu Povjerenstvo) u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj imenovano Odlukom ministra unutarnjih poslova broj: 511-01-157-19731/18-13 od 4. travnja 2013. godine, provodi temeljem članka 70. stavak 3. Zakona o policiji («Narodne novine» broj: 34/2011 i 130/2012), a u svezi sa člankom 7. Pravilnika o sadržaju i dostupnosti informacija o slobodnim radnim mjestima policijskih službenika te načinu objave popisa slobodnih radnih mjesta, sastavu i načinu rada Povjerenstva za odabir kandidata za premještaj («Narodne novine» broj: 113/2012) postupak odabira kandidata za premještaj, nakon objave popisa slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj, koji je objavljen na portalu Ministarstva unutarnjih poslova 17. veljače 2014. godine.

Razgovor sa kandidatima za premještaj na slobodna radna mjesta PU vukovarsko-srijemske, održat će se prema utvrđenom redoslijedu  3., 4. i 7. travnja 2014. godine u sobi 108/ I. kat,  PU vukovarsko-srijemske, Glagoljaška 27b, Vinkovci, a o terminu razgovora (intervjua) kandidati će biti obaviješteni telefonskim putem.

Kandidati su obvezni po dolasku na razgovor kod sebe imati osobni identifikacijski dokument sa slikom.

Povjerenstvo će u razgovoru s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovom dotadašnjem radu.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.

Kandidati koji ne pristupe testiranju i razgovoru (intervjuu) ne smatraju se kandidatima za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika.