Poziv za testiranje kandidata internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta

Photo PU_VS/O nama-fotke/zastava.jpg

Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, za radno mjesto voditelja OKC-a i pomoćnika šefa smjene u PP Vukovar, održat će se u srijedu, 26. ožujka 2014. godine.

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu Internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi vukovarsko - srijemskoj i to:

1. Voditelj Operativno-komunikacijskog centra policije (Operativno-komunikacijski centar policije)

2. Pomoćnik šefa smjene policijske postaje (Policijska postaja Vukovar)

izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, koji je objavljen na web stranici ovog Ministarstva 17. veljače 2014. godine, održati u srijedu, 26. ožujka 2014. godine s početkom u 10,00 sati u Vinkovcima, Ulica bana Jelačića 1, u Velikoj gradskoj vijećnici

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi sa putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom. Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dotadašnjem radu.

Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova obavit će se dana 27. ožujka 2014. godine, a o rasporedu i satnici svaki kandidat će biti obaviješten putem telefona.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.