Vukovar: Javno okupljanje povodom otvorenja Spomen doma poginulim braniteljima Borova Naselja i Vukovara

Photo PU_VS/Svasta/trpinjska cesta.jpg

Sutra, 24./25. rujna 2011. godine, od 10 do 2 sata, javno okupljanje, organizatora Kluba branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Trpinjska cesta 1991, a povodom otvorenja Spomen doma poginulim braniteljima Borova naselja i Vukovara.

 Foto: ilustracija

Sutra, 24./25. rujna 2011. godine, od 10 do 2 sata, temeljem čl. 3. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, policija će osigurati prijavljeno javno okupljanje, organizatora Kluba branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Trpinjska cesta 1991, a povodom otvorenja Spomen doma poginulim braniteljima Borova naselja i Vukovara na Trpinjskoj cesti u Vukovaru kojem će nazočiti visoki dužnosnici Republike Hrvatske , dok će u nastavku programa od  17 sati biti održan koncert na kojem će sudjelovati Bosutski bećari, klapa Cambi, Opća opasnost, Shorty, Mate Bulić i Marko Perković Thompson, na kojem organizator predviđa 15 000 do 20 000 posjetitelja.

Za cijelo vrijeme održavanja programa povodom otvorenja Spomen doma za promet će biti zatvorena državna cesta D-2 na dijelu koji prolazi Trpinjskom cestom između raskrižja s Ulicama Slavonskom i Čakovečkom, a promet će se preusmjeravati okolnim ulicama, za što je organizator dobio rješenje PU vukovarsko-srijemske.

Podsjećamo da je organizator, sukladno zakonu, najavio snimanje javnog okupljanja, te upozoravamo sudionike javnog okupljanja da je zabranjeno na javno okupljanje nositi: 

  • oružje ,
  • predmete pogodne za nanošenje ozljeda,
  • alkoholna pića,
  • nositi odoru, dijelove odore, odjeću, oznake ili druga obilježja kojima se poziva li potiče na rat ili uporabu nasilja, na nacionalnu, rasnu ili vjersku mržnju ili bilo koji drugi oblik nesnošljivosti.

Građani, pridržavajte se navedenih upozorenja, radi obostranog zadovoljstva.