Građani, predložite nam lokacije na nadzor brzine

Photo PU_VS/Brzina/tispol sat.jpg

Foto: ilustracija

Na području država Europske unije održat će se 24–satni pojačani nadzor brzine, u tjednu pojačanog nadzora brzine kretanja vozila od 16. do 22. travnja 2018. godine.

Od 3. do 16. travnja 2018. godine građani mogu predlagati lokacije na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a za koje smatraju da je potrebno nadzirati brzinu prometa.

Prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“,  građani mogu dostaviti:

o    elektroničkom  poštom  na adresu vukovarsko-srijemska@policija.hr,

o    putem telefaxsa, broj 032/342-340,

o    poštom na adresu Policijska uprava vukovarsko-srijemska, Odjel za sigurnost cestovnog prometa, Glagoljaška 27b, 32100 Vinkovci,

o    osobno predati u Pisarnici ove Policijske uprave, na prethodno istoj adresi, soba 24, u vremenu od 7.30 do 14.30 sati (od ponedjeljka do petka).

Svi pristigli prijedlozi građana bit će analizirani, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila, koju će prometna policija provoditi od 6 sati 18. travnja do 6 sati 19. travnja 2018. godine.

Podsjećamo, nepropisna i neprilagođena brzina i dalje je jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, radi čega se i ovom akcijom nastoji unaprijediti stanje sigurnosti prometa na cestama.

Osim u pripremi akcije, građanima će isto tako biti  omogućeno i da prisustvuju provedbi akciji nadzora brzine kretanja vozila na odabranoj lokaciji.“