Obavijest o privremenoj regulaciji prometa u Gradu Vukovaru 18. studenog

Photo PU_VS//policija05.jpg

U gradu Vukovaru, za sav promet biti će zatvoreni: dio Ulice Priljevo, od raskrižja sa Ulicom Matice hrvatske (prema središtu grada), te Ulica I. Gundulića, Ulica kardinala A. Stepinca, Ulica županijska, Frankopanska, Ulica N. Andrića, Ulica S. Radića, Trg Slavija...

Foto: ilustracija

Danas, 18. studenoga 2015. godine povodom obilježavanja „Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine“, a zbog velikog broja sudionika i posjetitelja iz cijele Hrvatske, u vremenu od 07,00 – 18,00 sati za sva teretna vozila biti će zatvorena državna cesta D-2, na dijelovima kroz grad Vukovar i prigradsko naselje Sotin.

Sva teretna vozila koja dolaze iz smjera Osijeka državnom cestom D-2 i vozila iz smjera Dalja, državnom cestom D-519 bit će preusmjerena u Vukovaru na raskrižju državne ceste D-2 i D-55 u smjeru Vinkovaca.

Vozila koja iz navedenih smjerova prometuju prema Iloku preusmjeravat će se na državnu cestu D-46 prema Tovarniku te na županijsku cestu Ž4173 do Sotina i nadalje državnom cestom D-2 u smjeru Iloka.

Teretna vozila koja dolaze iz smjera Iloka bit će u Sotinu preusmjeravana na županijsku cestu Ž4173 prema Tovarniku, te dalje na državnu cestu D-46 prema Vinkovcima.

U gradu Vukovaru, za sav promet biti će zatvoreni: dio Ulice Priljevo, od raskrižja sa Ulicom Matice hrvatske (prema središtu grada), te Ulica I. Gundulića, Ulica kardinala A. Stepinca, Ulica županijska, Frankopanska, Ulica N. Andrića, Ulica S. Radića, Trg Slavija, te Ulica bana Jelačića u Vukovaru do raskrižja sa županijskom cestom Ž4152 (Ovčara).Na mjestima preusmjeravanja prometa bit će  postavljena privremena prometna signalizacija.

Napominjemo da će za preusmjeravanje prometa na prilazima gradu Vukovaru biti uspostavljeni kontrolni punktovi gdje će policijski službenici po potrebi usmjeravati promet i upućivati vozače.

Molimo građane koji će pohoditi u Vukovar navedenoga dana - za strpljenje i tolerantnost prigodom sudjelovanja u cestovnom prometu, kao i na poštivanje uputa koje će im izricati policijski službenici na osiguranju.