Glavni ravnatelj policije Vlado Dominić održao sastanak s policijskim službenicima na poplavljenom području

Photo PU_VS/poplave/sastanak glavni ravnatelj policije/naslovna.JPG

Foto: PU vukovarsko-srijemska

U službenim prostorijama Policijske postaje Vrbanja, u ponedjeljak, 26. svibnja, u večernjim satima, glavni ravnatelj policije Vlado Dominić, uz Dražena Viteza, zamjenika glavnog ravnatelja policije za opću sigurnost, održao je radni sastanak s policijskim službenicima raspoređenim na obavljanje poslova na poplavljenom području.

Riječi podrške, ali i pohvale za do sada odrađen posao, uputio im je, osim glavnog ravnatelja, i v.d. načelnika PU vukovarsko-srijemske Miroslav Puž.

Kako već dulje vrijeme boravi na području PU vukovarsko-srijemske i koordinira rad policije u danonoćnim akcijama spašavanja prvotno ljudskih života, a potom i imovine, glavni ravnatelj je i sam dobro upoznat s teškom situacijom na terenu, te je stoga, imao potrebu izravno se obratiti policijskim službenicima PU vukovarsko-srijemske, koji već treći tjedan rade u iznimno teškim uvjetima.

Glavni ravnatelj poručio im je kako su se sve policijske uprave aktivno uključile u prikupljanje humanitarne pomoći, no kako će i Zaklada policijske solidarnosti osigurati sredstva za pomoć policijskim službenicima kojima su u poplavi uništeni domovi, kao i sredstva za odlazak na ljetovanje djece policijskih službenika koji su osobno pogođeni poplavom, a koji će se organizirati u odmaralištima MUP-a.