Aktivnost TISPOLA- rezultati pojačanog 24-satnog nadzora brzine

Photo PU_BB/slike vijesti/Logo TISPOL.jpg

Tijekom ove aktivnosti na području PU bjelovarsko-bilogorske na 47 lokacija kontrolirano je ukupno 189 vozila i vozača te su utvrđena 72 prekršaja nedopuštene brzine kretanja.   

 Foto: TISPOL

Temeljem plana aktivnosti organizacije TISPOL (mreže prometnih policija država Europske unije) na području 20 država Europske unije proveden jepojačan nadzor brzine kretanja vozila  na području svih policijskih uprava u vremenu od 06,00 sati dana 21. travnja. 2016. (četvrtak) do 06,00 sati dana 22. travnja 2016. (petak).  Za   provođenje ove aktivnosti koristili su se svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.  Nadzor se provodio kontinuirano, tijekom 24 sata, na maksimalno mogućem broju lokacija, a lokacije su  se periodično mijenjale.

Tijekom ove  aktivnosti na području PU bjelovarsko-bilogorske na 47 lokacija   kontrolirano je ukupno 189 vozila i vozača te su utvrđena 72 prekršaja nedopuštene brzine kretanja.           

Pozivamo građane da nam se, neovisno o konkretnoj akciji, i nadalje obraćaju sa svojim primjedbama i prijedlozima vezanima uz sigurnost cestovnog prometa i kršenje prometnih propisa na elektronsku adresu bjelovarsko-bilogorska@policija.hr