OBAVIJEST KANDIDATIMA ZA PREMJEŠTAJ NA SLOBODNA RADNA MJESTA POLICIJSKIH SLUŽBENIKA

Photo PU_BB/slike/grb-policije.jpg

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj obavještava da će se testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti kandidata za premještaj na radno mjesto „dežurni policijski službenik“ u Interventnoj jedinici policije održati dana 25. studenog 2013. godine (ponedjeljak) u sjedištu PU bjelovarsko-bilogorske

 

            Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj obavještava da će se testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti kandidata za premještaj na radno mjesto „dežurni policijski službenik“ u Interventnoj jedinici policije održati dana 25. studenog 2013. godine (ponedjeljak) u sjedištu PU bjelovarsko-bilogorske, u Bjelovaru, Vlahe Paljetka 2, a provesti će ga osposobljeni policijski službenici Interventne jedinice policije. Na testiranje je potrebno ponijeti sportsku opremu.

            Na navedenom testiranju potrebno je ostvariti najmanje 5 bodova da bi se moglo pristupiti razgovoru s Povjerenstvom.

       Razgovor (intervju) s kandidatima za premještaj na ostala slobodna radna mjesta u ostalim ustrojstvenim jedinicama PU bjelovarsko-bilogorske (za ista nije predviđeno testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti niti bilo kakva druga testiranja), kao i za spomenuto radno mjesto u Interventnoj jedinici policije,  održati će se u periodu od 25. do 29. studenog (od ponedjeljka do petka) 2013. godine u sjedištu PU bjelovarsko-bilogorske, Vlahe Paljetka 2, Bjelovar (velika sala u prizemlju).

              O točnom vremenu testiranja i razgovora (intervjua) kandidati će biti obaviješteni putem telefona.

            Povjerenstvo će u razgovoru s kandidatima utvrditi dosadašnje radno iskustvo, motivaciju i usmjerenost na postignuće, socijalne vještine i interpersonalne odnose, komunikacijske vještine i osobnu prezentaciju te obrazovanje.

            Smatrati će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru ako je dobio najmanje 5 bodova.

            Kandidati su obvezni pri dolasku na razgovor kod sebe imati osobni identifikacijski dokument s fotografijom.