Testiranje kandidata prijavljenih na Interni oglas od 17. srpnja 2014. godine

Photo PU_BB/slike/ZGRADA POSTAJE BJ2.jpg

Testiranje kandidata održat će se 22. rujna 2014. godine s početkom u 10,00 sati. 

 Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

     Komisija za provedbu internog oglasa (u daljnjem tekstu Komisija) za popunu slobodnog radnog mjesta rukovodećeg policijskog službenika/ce u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj, i to u:

     OPERATIVNO-KOMUNIKACIJSKOM CENTRU POLICIJE,

    za radno mjesto „voditelj smjene operativno-komunikacijskog centra policije – pritvorski nadzornik“

     izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, koji je objavljen na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova  17. srpnja 2014. godine, održati 22. rujna 2014. godine s početkom u 10,00 sati.

     Testiranje će se provesti u naznačeno vrijeme, u prostorijama Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, Vlahe Paljetka 2, u Bjelovaru, o čemu će kandidati biti obaviješteni na svoju službenu e-mail adresu.

    Testiranje se sastoji od provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem testa s pitanjima i odgovora kandidata na postavljena pitanja. Kandidati su obvezni po dolasku na testiranje kod sebe imati osobni identifikacijski dokument.

     Za kandidate/kinje koji/e ne pristupe testiranju smatrat će se da su povukli/e prijavu na interni oglas i više se neće smatrati kandidatima/kinjama.

     Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom. Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju za rad, stečeno radno iskustvo u struci i rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.

     Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obavit će se također  22. rujna 2014. godine, nakon ispravljanja testova.