Interni oglas od 3. rujna 2012. godine - obavijest

Photo PU_BB/slike vijesti/policajac03.jpg

Komisija za provedbu Internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj i to: zamjenika načelnika Policijske uprave voditelja Službe policije voditelja Službe kriminalističke policije voditelja Službe zajedničkih i upravnih poslova izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz Internog oglasa koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i ovoga Ministarstva dana 03. 09. 2012. godine, održati dana 18.10. 012. godine u dva termina, s početkom u 09,00 sati i u 11,00 sati.  Testiranje će se obaviti u sjedištu Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske u Bjelovaru, Vlahe Paljetka 2, u velikoj sali (prizemlje).  

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu Internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj i to:

zamjenika načelnika Policijske uprave

voditelja Službe policije

                                                                        voditelja Službe kriminalističke policije

                                                                        voditelja Službe zajedničkih i upravnih poslova

izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz Internog oglasa koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i ovoga Ministarstva dana 03. 09. 2012. godine, održati dana 18.10. 012. godine u dva termina, s početkom u 09,00 sati i u 11,00 sati.

Testiranje će se obaviti u sjedištu Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske u Bjelovaru, Vlahe Paljetka 2, u velikoj sali (prizemlje).

Na testiranje za radno mjesto voditelja Službe zajedničkih i upravnih poslova, koje će početi u 09,00 sati, upućuju se sljedeći kandidati:

1. GALIĆ MARIJA

2. MEDVED DRAŽEN

3. PANDUREVIĆ JOSIP

4. PRAPOTNIK DRAŽEN

5. ŠTAJDUHAR DRAŽEN

6. ŠTIVAN DARKO

Na testiranje za radno mjesto zamjenika načelnika Policijske uprave, voditelja Službe policije i voditelja Službe kriminalističke policije, koje će početi u 11,00 sati upućuju se sljedeći kandidati:

1. ČAJSA DALIBOR

2. ČANAĐIJA ŽARKO

3. HORVAT ZLATKO

4. MARKEŠIĆ MIRJANA

5. MAŠINOVIĆ HAMDIJA

6. MATIŠA TOMISLAV

7. MEDVED DRAŽEN

8. NOVALIĆ MARIO

9. PRAPOTNIK DRAŽEN

10. RAVENŠČAK VESELJKO

11. ŠTAJDUHAR DRAŽEN

12. ŠTIVAN DARKO

13. TOMIĆ GORAN

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom.

S kandidatima koji su se prijavili za više radnih mjesta obavit će se jedan razgovor.

Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.

Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obavit će se u razdoblju od 22.10.2012. godine do 24.10.2012. godine, u sjedištu Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske u Bjelovaru, Vlahe Paljetka 2, u velikoj dvorani na I katu, prema rasporedu koji će biti naknadno objavljen.