Veliko Trojstvo- teško ozlijeđeni pješak u prometnoj nesreći prošlog vikenda, nakon četiri dana preminuo u bjelovarskoj bolnici

Photo PU_BB/slike vijesti/PN biciklist.jpg

U subotu 02. lipnja oko 22.50 sati, tada nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom Ulicom Mišulinovac u Velikom Trojstvu iz smjera Šandrovca gdje je prednjom i bočnom stranom vozila udario u tijelo 56-godišnjeg pješaka koji se kretao uz desni rub kolnika gurajući bicikl u istom smjeru u kojem se kretalo i vozilo. 

 Foto: ilustracija

U subotu 02. lipnja oko 22.50 sati, tada nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom Ulicom Mišulinovac u Velikom Trojstvu iz smjera Šandrovca gdje je prednjom i bočnom stranom vozila udario u tijelo 56-godišnjeg pješaka koji se kretao uz desni rub kolnika gurajući bicikl u istom smjeru u kojem se kretalo i vozilo. Nakon udara pješak je odbačen sa biciklom u desni putni jarak te je tom prilikom zadobio iznimno teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju u bjelovarskoj bolnici.

Nakon prometne nesreće vozač je sa vozilom napustio mjesto prometne nesreće, a da prethodno nije pružio pomoć ozlijeđenoj osobi i obavijestio policiju. 

Poduzetim mjerama i radnjama idućeg dana pronađen je automobil kao i 24-godišnjak koji je s njim prouzrokovao ovu prometnu nesreću. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja isti je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU bjelovarsko-bilogorske.

 U srijedu, 06. lipnja u Općoj bolnici Bjelovar, od zadobivenih teških ozljeda u ovoj prometnoj nesreći preminuo je navedeni  56-godišnji pješak.