U Policijskoj upravi održan radni sastanak sa čelnicima jedinica lokalne samouprave na području Bjelovarsko-bilogorske županije

Photo PU_BB/Sastanak-stanje sigurnosti za 2014/Radni sastanak 2017.jpg

Danas, 31.siječnja, u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj održan je, već tradicionalni, godišnji radni sastanak načelnika Policijske uprave Dragutina Vurneka i njegovih suradnika sa županom Bjelovarsko-bilogorske županije Damirom Bajsom, gradonačelnicima i načelnicima općina sa područja Županije.  

Foto: PU bjelovasko-bilogorska

Danas, 31.siječnja, u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj održan je, već tradicionalni, godišnji radni sastanak načelnika Policijske uprave Dragutina Vurneka i njegovih suradnika sa županom Bjelovarsko-bilogorske županije Damirom Bajsom, gradonačelnicima i načelnicima općina sa područja Županije.

Načelnik Vurnek je u uvodnom dijelu pozdravio nazočne, a nakon toga prezentirao stanje sigurnosti na području Policijske uprave za 2016. godinu te iznio prioritete i ciljeve koji se žele postići 2017. godine na poboljšanju stanja sigurnosti. Na kraju je zahvalio županu, svim gradonačelnicima i načelnicima općina  na pomoći i suradnji. „Ovo povoljno stanje sigurnosti je upravo rezultat zajedničkog rada i djelovanja svih nas za dobrobit naših građana“ – istaknuo je načelnik Vurnek.      

 Župan Damir Bajs zahvalio je Policijskoj upravi na partnerskom odnosu i izvrsnoj suradnji sa Županijom, gradovima i općinama. Župan je čestitao načelniku Vurneku i svim policijskim službenicima na ostvarenim iznadprosječnim rezultatima u svim segmentima sigurnosti i na tome što se građani ove Županije uistinu osjećaju sigurni, za razliku od ljudi u  našem širem, ali i užem okruženju.

 Nekoliko načelnika općina iznijelo je svoje prijedloge o mogućnostima poboljšanja stanja sigurnosti i određenim problemima na područjima njihovih općina, na čemu im je načelnik Vurnek zahvali i predložio načine kako da se zajedničkim dogovorima iznađu rješenja za te probleme, te da se veći dio toga se može riješiti putem Županijskog vijeća za prevenciju, s čim se složio i župan Bajs.