Krađe mobitela, bicikla i elktričnog pastira

Photo PU_BB/slike vijesti/bicikl.JPG

U Bjelovaru, u Ulici T. G. Masaryka, nepoznati počinitelj iz nezaključane kancelarije jedne udruge sa stola ukrao mobitel vrijedan nekoliko stotina kuna.  

 Foto  ilustracija

Jučer 25. kolovoza 50-tak minuta iza ponoći u  Daruvaru, u Ulici Vrlika, 63-godišnjakinja pokušala je provaliti u podrum jedne obiteljske kuće, na način da je najvjerojatnije malom pilom za željezo pokušala prepiliti lokot na podrumskim vratima, a u čemu je spriječena od strane susjeda.  Protiv nje slijedi podnošenje kaznene prijave.

24. kolovoza, nešto iza 12,00 sati, u Bjelovaru, u Ulici T. G. Masaryka, nepoznati počinitelj iz nezaključane kancelarije  jedne udruge sa stola ukrao mobitel  vrijedan nekoliko stotina kuna.

Tijekom noći 25./26. kolovoza u Donjem Daruvaru, u Bjelovarskoj ulici iz dvorišta obiteljske kuće ukraden je  nezaključani bicikl vrijedan više stotina kuna.

 25. kolovoza navečer u polju  kod  Trnovitičkog  Popovca, nepoznati počinitelj demontirao je i odvezao električni  pastir zajedno sa solarnim panelom i akumulatorom, a koji je bio priključen na žičane vodiče. Šteta se procjenjuje na nešto manje od 5000 kuna.