Krađe tijekom proteklog vikenda

Photo PU_BB/slike vijesti/bicikl.JPG

U nedjelju 04. rujna u Bjelovaru na Trgu Antuna Gustava Matoša nepoznati počinitelj je sa parkiranog bicikla demontirao i odnio digitalni kilometar sat, plastičnu bocu za napitke, biciklističke rukavice, ručke upravljača te prednje i stražnje baterijske svjetiljke. Vlasnik nastalu štetu procjenjuje na 600 kuna.  

Foto: ilustracija 

U nedjelju  04. rujna  u Bjelovaru na Trgu Antuna Gustava Matoša nepoznati počinitelj je sa parkiranog bicikla demontirao i odnio digitalni kilometar sat, plastičnu bocu za napitke, biciklističke rukavice, ručke upravljača te prednje i stražnje baterijske svjetiljke. Vlasnik nastalu štetu procjenjuje na 600 kuna.

 U nedjelju 04. rujna poslije ponoći netko je u Bjelovaru u Šenoinoj ulici provalio u ugostiteljski objekt odakle je ukrao blagajnički polog.

 U razdoblju između 01. i  03. rujna 2016. provaljeno je u vikend kuću u Dišniku odakle je ukradena motorna kosilica za travu vrijedna oko tisuću kuna.

U ranim jutarnjim satima 04. rujna u Bjelovaru u Naselju kralja Zvonimira netko je ispred stambene zgrade ukrao nezaključani bicikl  koji je bio naslonjen na stablo, a vlasnik štu procjenjuje na oko devetsto kuna.                                                                                                 

U razdoblju između 01. i 02.09.2016.g. iza kuće jednog mještanina u Daskatici nepoznati počinitelj je sa brajde pobrao i odnio oko 150 kg grožđa, za kojeg vlasnik izjavljuje da mu je vrijednost  oko 450 kn.