Prometna nesreća s poginulom osobom

Photo PU_BB/slike vijesti/PN kod tržnice  u BJ.JPG

U Bjelovaru 25-godišnjak je upravljao mopedom bjelovarskih registarskih oznaka Šetalištem dr. Ivše Lebvića te dolaskom do raskrižja sa Ulicom Ivana Mažuranića, nije se zaustavio na znak crvenog svjetla na semaforu, uslijed čega je prednjim dijelom mopeda udario u prednji lijevi dio automobila Renault Cilo.  

Foto:ilustracija

Sinoć, 13. svibnja, oko 19,50 sati u Bjelovaru, 25-godišnjak je upravljao mopedom bjelovarskih registarskih oznaka Šetalištem dr. Ivše Lebvića te dolaskom do raskrižja sa Ulicom Ivana Mažuranića, nije se zaustavio na znak crvenog svjetla na semaforu, uslijed čega je prednjim dijelom mopeda udario u prednji lijevi dio automobila Renault Cilo, bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 64-godišnjak. Uslijed udara vozač mopeda je preletio preko prednjeg dijela automobila Renault Cilo i pritom udario u prednje vjetrobransko staklo automobila, a potom u tijelo 49-godišnje pješakinje koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza i tijelo 38-godišnje pješakinje koja je također prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Uslijed udara obje pješakinje su pale na kolnik i lakše su ozlijeđene. Vozač Renault Cila nije ozlijeđen.

U prometnoj nesreći, teške tjelesne ozlijede opasne po život je zadobio 25-godišnji vozač mopeda uslijed kojih je preminuo u Općoj bolnici Bjelovar.

Ovo je osma poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području PU bjelovarsko-bilogorske.