Čurlovac – prometna nesreća s pet ozlijeđenih osoba

Photo PU_BB/slike vijesti/policija03.jpg

Jučer oko 19,40 sati, u Čurlovcu, 36-godišnji vozač je upravljao kamionom s priključnim vozilom - hladnjačom (NA) u pravcu Bjelovara gdje je izlaskom iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste (kolnik klizav uslijed kiše), izgubio nadzor nad vozilom, uslijed čega je priključno vozilo – hladnjača, proklizala na suprotnu stranu kolnika i zadnjim lijevim krajem udarila u prednji kraj osobnog automobila „Renault Senic“ (SL), s kojim je upravljao 38-godišnjak koji se kretao iz suprotnog smjera.

Foto: ilustracija

         U srijedu, 26. srpnja, oko 19,40 sati, u Čurlovcu, 36-godišnji vozač je upravljao kamionom s priključnim vozilom - hladnjačom (NA) u pravcu Bjelovara gdje je izlaskom iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste (kolnik klizav uslijed kiše), izgubio nadzor nad vozilom, uslijed čega je priključno vozilo – hladnjača, proklizala na suprotnu stranu kolnika i zadnjim lijevim krajem udarila u prednji kraj osobnog automobila „Renault Senic“ (SL), s kojim je upravljao 38-godišnjak koji se kretao iz suprotnog smjera. Od udarca „Renault Senic“ je odbačen u desnu stranu, kojom prilikom je sletio izvan kolnika u voćnjak, gdje se zaustavio prevrnut na krov. Radi zadobivenih ozljeda vozač i četiri putnika iz osobnog automobila su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar zbog pružanja pomoći, gdje su im svima kvalificirane lake tjelesne ozljede, osim 9-godišnjeg djeteta, kojem su kvalificirane teške tjelesne ozljede, te je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti Zagreb na daljnje liječenje.

          Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola, a protiv vozača kamiona slijedi kaznena prijava. Za vrijeme očevida promet je tekao naizmjenično jednim prometnim trakom.