U prometnoj nesreći poginuo mopedist

Photo PU_BB/slike vijesti/PN s stradalim motociklistom u Šandrovcu.jpg

Jučer 25. kolovoza (subota) u Čazmi oko 18,30 sati, Antun H. (1940.) iz Čazme upravljao je sa svojim mopedom (BJ) Ulicom Milana Novačića, bez zaštitne kacige na glavi, te je prilikom skretanje u lijevo u ulicu Grge Jankesa oduzeo prednost prolaska Renault-Laguni (BJ) koja se kretala iz suprotnoga smjera i zadržavala smjer kretanja, uslijed čega je automobil prednjim krajem udario u moped.

Foto: Ilustracija

Jučer 25. kolovoza (subota) u Čazmi oko 18,30 sati, Antun  H.  (1940.) iz Čazme upravljao je sa svojim mopedom (BJ) Ulicom Milana Novačića, bez zaštitne kacige na glavi, te je prilikom skretanje u lijevo u ulicu Grge Jankesa oduzeo prednost prolaska   Renault-Laguni (BJ) koja  se  kretala iz suprotnoga smjera i zadržavala smjer kretanja, uslijed čega je automobil prednjim krajem udario u moped. Vozač mopeda je pao na kolnik te je tom prilikom zadobio je teške ozljede uslijed kojih je preminuo u 21,45 sati u Općoj bolnici Bjelovar. Kod vozača automobila nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, a obojici učesnika izuzeti su krv i urin radi analize.

U razdoblju od 18,40   do 20,30 sati za sav promet je bila zatvorena DC-43,  a  promet  se  odvijao  okolnim  ulicama grada.