Prijavljene krađe tijekom prošlog vikenda

Photo PU_BB/slike vijesti/cigarete02.jpg

Tijekom noći 02./03.03.2017. godine u Međurači je provaljeno u trgovinu mješovitom robom iz koje je ukradena veća količina raznih vrsta cigareta, a točna količina ukradenih cigareta i eventualnih drugih artikala utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.  

 Foto: ilustracija

Tijekom noći 02./03.03.2017. godine u Međurači  je provaljeno u trgovinu mješovitom robom iz koje je ukradena veća količina raznih vrsta cigareta, a točna količina ukradenih cigareta i eventualnih drugih artikala utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Neutvrđenog dana u razdoblju od 16.02. do 04.03.2017. godine nepoznati počinitelj  je u Velikoj Barni, u Ulici Kralja Tomislav, provalio u obiteljsku kuću i druge prostorije i objekte u dvorištu iz kojih je ukrao televizijski prijemnik i motornu pilu.      

U prijepodnevnim satima 04. ožujka, u Bjelovaru u Ulici Petra Preradovića, u jednoj drogeriji su dva nepoznata počinitelja sa prodajnih polica ukrala dva parfema od 30 ml ukupne vrijednosti 710 kuna.

Nepoznati počinitelj je tijekom noći 04./05. ožujka u Bjelovaru, u Ulici Jurja Haulika, iz dvorišta kuće ukrao zaključani bicikl  vrijedan nekoliko tisuća kuna.                                              

Iste noći je i u Grubišnom Polju, u Ulici A. G. Matoša, iz hodnika stambene zgrade ukraden nezaključani bicikl kojeg vlasnik cijeni na 700 kuna.