Krađe goriva, automobilskih djelova i alata

Photo PU_BB/slike vijesti/traka07.jpg

Nepoznati počinitelj je provalio u spremnik goriva teretnog motornog vozila "Vodoprivrede" d.o.o. Daruvar, koje se nalazilo parkirano na radilištu kanala pokraj rijeke Toplice između Dežanovca i Daruvarskog Brestovca te iz njega istočio  i odnio oko 180 litara dizel goriva.

Foto: ilustracija

 U razdoblju između  24. i 30.06.2014. godine nepoznati počinitelj je provalio u spremnik goriva teretnog motornog vozila "Vodoprivrede" d.o.o. Daruvar, koje se nalazilo parkirano na radilištu kanala pokraj rijeke Toplice između Dežanovca i Daruvarskog Brestovca te iz njega istočio i odnio oko 180 litara dizel goriva.

Tijekom noći 29./30. lipnja u Bjelovaru na parkiralištu u Ulici  A. Mihanovića , nepoznati počinitelj je sa osobnog vozila Opel Vectra demontirao i odnio  lijevi bočni žmigavac te dvije ukrasne.Oštećeni vlasnik nastalu štetu procjenjuje  na 2000 kuna.

Neutvrđenog dan između 18. i  28.06.2014. godine u Orovcu, u vinogradima na predjelu pod nazivom Starine, nepoznata osoba je iz vikendice ukrala leđnu  prskalicu, ručnu kosu  i drugi sitni alat. Vlasnik nastalu štetu procjenjuje cijeni na 2000 kuna.