Sažetak i pregled sigurnosnih događaja i pojava na dan 5./6. svibnja 2014. godine

Photo PU_BB/slike vijesti/oruzje01.jpg

Jedna osoba iz okolice Bjelovara dragovoljno je predala policiji automatsku pušku marke CZ M70 sa šest spremnika i 625 komada različitog streljiva.

Foto:ilustracija

     Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

    Od kriminaliteta je prijavljena teška krađa provaljivanjem u pokušaju jer je počinitelj primijećen od strane prolaznika i naknadno su ga uhvatili policijski službenici. Prilikom postupanja vrijeđao je i omalovažavao policijske službenike te protiv počinitelja slijedi podnošenje optužnog prijedloga.

    Prijavljena je još prijevara, prijetnja, dva oštećenja tuđe stvari i četiri krađe i to:

-jučer 5. svibnja u šumi Jasik kod Klokočevca 45-godišnjak je odvezao drvo za ogrjev vrijedno oko 200 kuna,

-jučer 5. svibnja u Dežanovcu, u obiteljskoj kući 83-godišnjakinji dvije ženske osobe su ponudile previjanje i medicinsku opremu kojom prilikom je jedna od njih iz spavaće sobe otuđila više stotina kuna,

-jučer 5. svibnja u Garešnici, u Vukovarskoj ulici u obiteljskom domu za starije i nemoćne osobe, jednoj djelatnici iz torbice ukraden je novac,

-jučer 5.svibnja u Čazmi, u Ulici Franje Vidovića u jednom trgovačkom centru 22-godišnjakinja je uhvaćena u krađi slatkiša i odjevnih predmeta.

    Jučer 5. svibnja jedna osoba iz okolice Bjelovara, dragovoljno je predala policiji automatsku pušku marke CZ M70 sa šest spremnika i 625 komada različitog streljiva.

    Policijski službenici su još postupali po dva nasilnička ponašanja u obitelji.