Uhvaćen provalnik u privatni stan

Photo PU_BB/slike vijesti/uhicenik01.jpg

U petak 17. Veljače, oko 20,50 sati, zahvaljujući dojavi jednog građana da je vidio jednu osobu koja je kroz prozor uskočila u jedan od stanova u Ulici Jurja Haulika u Bjelovaru, policijski službenici su u privatnom stanu zatekli upaljeno svjetlo koje se zatim ugasilo, nakon čega je na pozive policijskih službenika kroz prozor izašao 43-godišnji počinitelj, koji je otprije poznat policijskim službenicima zbog počinjenja niza kažnjivih djela, nakon čega se predao se policijskom službeniku koji ga je uhitio i priveo u policijsku postaju radi provođenja kriminalističkog istraživanja, nakon kojeg će uslijediti podnošenje kaznene prijave. 

 Foto: ilustracija

U petak 17. Veljače,  oko 20,50  sati, zahvaljujući dojavi jednog građana  da je vidio jednu osobu koja je kroz prozor uskočila u jedan od stanova  u Ulici Jurja Haulika u Bjelovaru, policijski službenici su u privatnom stanu zatekli upaljeno svjetlo koje se zatim ugasilo, nakon čega je na pozive policijskih službenika kroz prozor izašao 43-godišnji počinitelj, koji je otprije poznat policijskim službenicima zbog počinjenja niza kažnjivih djela, nakon čega se predao se policijskom službeniku koji ga je uhitio i priveo u policijsku postaju radi provođenja kriminalističkog istraživanja,  nakon kojeg će  uslijediti  podnošenje kaznene prijave.    

Tijekom noći 18./19.02.2016. godine, u Bjelovaru u Ulici Jurja Haulika, nepoznati počinitelj je provalio u jedan ugostiteljski objekt iz kojeg  je ukrao dnevni utržak i bocu alkoholnog pića.