Daruvar- u prometnoj nesreći smrtno stradao devetogodišnji biciklista

Photo PU_BB/slike vijesti/PN bicikl .jpg

Danas oko 13,30 sati, u Daruvaru, 9-godišnji dječak upravljao je dječjim biciklom makadamskom prilaznom cestom iz smjera Daruvarskog jezera. 

Foto: ilustracija 

Danas oko 13,30 sati, u Daruvaru, 9-godišnji dječak upravljao je dječjim biciklom  makadamskom prilaznom cestom iz smjera Daruvarskog jezera. Dolaskom do asfaltiranog raskrižja sa Ulicom Podborje nije se zaustavio te je prednjim dijelom bicikla udario u desna bočna vrata osobnog automobila marke "Ford" (DA)  kojim je u smjeru Ulice Krste Frankopana upravljao 19-godišnji vozač. Nakon udarca biciklista  je odbačen na desnu bankinu, a vozilo je sletjelo u lijevi putni jarak i prednjim dijelom udarilo u drveni stup električne mreže.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao biciklista, dok je 19-godišnji putnik iz  automobila zadobio je tešku tjelesnu ozljedu .

Očevidom na mjestu događaja rukovodio je zamjenik Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru koji je odredio obavljanje obdukcije i provođenje ostalih dokaznih radnji kako bi se utvrdio uzrok ove prometne nesreće.  

  Ovo je treća poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.