Glavni ravnatelj policije Marko Srdarević u radnoj posjeti Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj

Photo PU_BB/Posjet glavnog ravnatelja/DSC_0346.JPG

Glavni ravnatelj policije Marko Srdarević posjetio je jučer, 2. veljače 2017., Policijsku upravu bjelovarsko-bilogorsku te održao dva radna sastanka.

 Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

Glavni ravnatelj policije Marko Srdarević posjetio je jučer, 2. veljače 2017., Policijsku upravu bjelovarsko-bilogorsku te održao dva radna sastanka. Na prvom sastanku je rukovoditelje policijske uprave i načelnike policijskih postaja upoznao s prioritetima, planiranim projektima i glavnim smjernicama u daljnjem radu. Rukovoditelji su glavnom ravnatelju policije iznijeli probleme s kojima se susreću u svakodnevnom policijskom poslu te u konstruktivnom razgovoru dali svoje prijedloge kako bi se ti problemi mogli riješiti.

Nakon sastanka glavni se ravnatelj policije susreo s jedanaest najistaknutijih i najuspješnijih policijskih službenika: Barbarom Vukalović, Đurđicom Faletar, Tihomirom Žugajom, Ivanom Korade Ćurić, Alenom Begovićem, Miroslavom Bošnjakom, Tihomirom Odobašićem, Mladenom Furmekom, Vilkom Sabom, Goranom Škalecom i Marijom Brežnjakom. Zahvalio im  je na profesionalnom i predanom radu, kojim su u velikoj mjeri doprinijeli povoljnom stanju sigurnosti na području ove policijske uprave. Pravi su primjer drugim kolegama, čime ih potiču na još bolji rad i još kvalitetnije obavljanje policijskih zadaća, na zadovoljstvo građana. Policijski službenici zahvalili su glavnom ravnatelju policije na prilici da iznesu svoje probleme u svakodnevnom izvršavanju policijskih zadaća, ali i kvalitetne prijedloge za njihovo rješavanje. Na kraju, glavni ravnatelj policije im je zaželio uspjeh u privatnom i profesionalnom životu i zahvalio na njihovom angažmanu.