Sažetak i pregled sigurnosnih događaja i pojava na dan 5./6. lipanj 2014. godine

Photo PU_BB/slike vijesti/divlja svinja-mrtva.jpg

U lovištu Lovačke udruge iz Đulovca, nepoznati počinitelj je vatrenim oružjem odstrijelio divlju svinju, težine oko 100 kilograma na kojoj je odrezao zadnji desni but.

 Foto:ilustracija

    Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske dogodila se jedna prometna nesreće s materijalnom štetom i dvije prometne nesreće u kojoj je jedna osoba lakše i jedna osoba teže ozlijeđena.

    Noćas, 6. lipnja u Daruvaru, u Ulici Krste Frankopana, u kontroli prometa zaustavljen je 45-godišnjak kako upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,73 grama po kilogramu. 45-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju do otrježnjenja te će uz optužni prijedlog biti priveden na prekršajni sud.

    Od kriminaliteta su prijavljene prijetnja i protuzakoniti lov i ribolov i to:

-prekjučer, 4. lipnja u Velikoj Babinoj Gori, u lovištu Lovačke udruge iz Đulovca, nepoznati počinitelj je vatrenim oružjem  odstrijelio divlju svinju, težine oko 100 kilograma na kojoj je odrezao zadnji desni but i udaljio se u nepoznatom smjeru. Lovačka udruga štetu procjenjuje na tri tisuće kuna.