Ivanska-u prometnoj nesreći smrtno stradao 66-godišnjak

Photo PU_BB/slike vijesti/PN- oa na krovu .jpg

Jučer, oko 07,30 sati, 66-godišnji vozač iz Svetog Petra Čvrstec, upravljao je osobnim automobilom „Mercedes ML“(KŽ), kroz Ivansku, ulicom Ivana Mažuranića u pravcu Bereka, gdje je u nepreglednom zavoju udesno, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika (kolnik mokar), izgubio nadzor nad vozilom, uslijed čega je došlo do zanošenja vozila po kolniku te slijetanja u desni putni jarak, nakon čega je vozilo udarilo u zemljani putni most, a potom se prevrnulo na krov.  

Foto: ilustracija 

          U četvrtak, 27. srpnja, oko 07,30 sati, 66-godišnji vozač iz Svetog Petra Čvrstec, upravljao je osobnim automobilom „Mercedes ML“(KŽ), kroz Ivansku, ulicom Ivana Mažuranića u pravcu Bereka, gdje je u nepreglednom zavoju udesno, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika (kolnik mokar), izgubio nadzor nad vozilom, uslijed čega je došlo do zanošenja vozila po kolniku te slijetanja u desni putni jarak, nakon čega je vozilo udarilo u zemljani putni most, a potom se prevrnulo na krov.

          U ovoj prometnoj nesreći, uslijed zadobivenih ozljeda, na mjestu događaja smrtno je stradao 66-godišnji vozač koji je 10 žrtva ove godine na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije.

          Očevidom na mjestu događaja je rukovodila zamjenica Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru  uz stručnu pomoć policijskih službenika ove PU, a po njenom nalogu na tijelu smrtno stradalog će se sutra, 28. srpnja, obaviti obdukcija.