U protekla 24 sata prijavljen veći broj provala i krađa

Photo PU_BB/slike vijesti/provalnik2.jpg

Tijekom noći 15./16. Veljače, u Velika Trnovitica, najvjerojatnije isti počinitelj je provalio u tri objekta i to u ugostiteljski objekt i poljoprivrednu ljekarnu iz kojih je ukrao blagajnički polog i razne artikle čija će se vrijednost utvrditi nakon obavljene inventure, a provaljeno je i u ordinaciju opće medicine iz koje nije ništa ukradeno.   

 Foto: ilustracija

Tijekom noći 15./16. Veljače,  u Velika Trnovitica, najvjerojatnije isti počinitelj je  provalio u tri objekta i to u ugostiteljski objekt i poljoprivrednu ljekarnu iz kojih je ukrao blagajnički polog i razne artikle čija će se vrijednost utvrditi nakon obavljene inventure, a provaljeno je i u ordinaciju opće medicine iz koje nije ništa ukradeno.  

U večernjim satima 15.02.2017. godine, u Šandrovcu u  Bjelovarskoj ulici, nepoznati počinitelj je pokušavao provaliti u jedni obiteljsku kuću, a kada je vlasnik uključio  vanjsku rasvjetu počinitelj je pobjegao.

Tijekom noći 15./16.02.2017. godine,  u nenaseljenom dijelu mjesta Šibovac pored Daruvara, netko je provalio u parkirani šumski traktor iz kojeg je ukrao 6 lanaca za vuču drva vrijednih 1200 kuna.

Jučer ujutro, 16. veljače, netko je u Bjelovaru, Ulica prilaz Andrije Hebranga,  iz  nezaključane kabine parkiranog automobila ukrao žensku torbicu sa osobnim ispravama, bankovnim karticama, novčanikom i drugim predmetima, čime je vlasnicu  oštetio ukupno za  1000 kuna.