U PU bjelovarsko-bilogorskoj svečano obilježen Dan policije i Dan policijske kapelanije Sv. Mateja apostola i evanđeliste

Photo PU_BB/Dan policije 2017/Naslovna.JPG

Foto: PU bjelovarsko-bil.

          Jučer, 21. rujna, u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj proslavljen je Dan  policije i policijske kapelanije Sv. Mateja apostola.

          Svečanost je započela u 10,00 sati Svetom misom u crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Bjelovaru, koju je predvodio biskup mons. Jure Bogdan, vojni ordinarij, a pjesmom ju uveličao Vokalni sastav Sv. Matej PU bjelovarsko-bilogorske.

          Nakon Svete mise položeni su vijenci i zapaljene svijeća kod spomen obilježja našim poginulim, umrlim i nestalim kolegama ispred zgrade PU.

          Na prigodnoj svečanosti pored pozdravnog govora načelnika Bukvića nazočnima se obratio i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak te župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs.

          Nakon govora načelnik Bukvić je uručio prigodne nagrade četvorici policijskih službenika, pohvalnice dvadesetoro policijskih službenika, a pohvalio je još i devetoro državnih službenika i namještenika.